Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Prijsvraag: 2x Tetris Ultimate voor 3DS, 1x Chariot voor Wii U

Let op: onderstaande prijsvraag is verlopen

Daily Nintendo geeft weg! Deze keer geven we twee keer de net verschenen Nintendo 3DS game Tetris Ultimate weg en 1 keer de eShop titel Chariot.

Tetris Ultimate is de nieuwste Tetris game voor de 3DS. Je kunt Tetris Ultimate alleen spelen, tegen een vriend spelen, samen als team met vrienden spelen of vechtteams maken. In de eShop-titel Chariot krijg je te maken met het overlijden van een koning die je in een kist naar zijn tombe moet brengen.

Wat moet je doen om kans te maken op Tetris? Geef antwoord op de volgende vraag: Wanneer kwam de eerste speelbare versie van Tetris uit?

Wat moet je doen om kans te maken op Chariot? Geef antwoord op de volgende vraag: wat is een Chariot in de game Chariot?

Je mag voor beide prijzen 1 keer meedingen.

Stuur je antwoorden voor 12 februari naar info@dailynintendo.nl. De winnaars worden spoedig na het verlopen van de prijsvraag bekend gemaakt.

Tetris Ultimateer

Chariot

Redactionele crew alsmede moderators van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. Winnaars worden zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Stuur je antwoorden per mail naar info@dailynintendo.nl. Vermeld ook je eigen e-mail adres. Per persoon mag één keer worden meegedaan. Winnaars krijgen na de uitslag zo snel mogelijk hun downloadcode per e-mail opgestuurd.