Gameplaytrailer Majora’s Mask 3D uitgebracht

Majora’s Mask verscheen voor het eerst in 2000. Volgende maand komt de remake van deze game naar de 3DS. Nintendo heeft vandaag een trailer uitgebracht. 

In de trailer staat de gameplay centraal en  wordt afgesloten met de exclusieve functies voor de new 3DS(XL).

De trailer is hieronder te bewonderen:

Wat vind jij van de exclusieve functies voor de new 3DS?

Thomas

Ik ben Thomas. Mijn bijnaam is Athomas. Ik schrijf nieuwsartikelen en ben een grote fan van Nintendo, strips en scouting. Mijn NNID is Athomas en mijn FC is 4468-1946-0286. Stuur mij een PM dan voeg ik jou ook toe!

3 gedachten over “Gameplaytrailer Majora’s Mask 3D uitgebracht

  • 16/01/2015 om 21:29
    Permalink

    grafisch ziet de remake er vooral uit als OOT 3D. Maar nu de 3DS al wat langer op de markt is vind ik het wel jammer dat ze er niet net iets meer uit hebben gehaald

  • 17/01/2015 om 13:36
    Permalink

    Ik zelf ben wel tevreden met het resultaat en ben aangenaam verrast door de details. Hoop alleen nog steeds heeeeeeeel stiekum op een hero mode, al denk ik dat die kans heel klein is:p Zover ik heb begrepen zijn er wel twee fishing-mini games toegevoegd? Dus de hoop op extra content is nog niet helemaal vervlogen:p

Geef een reactie