Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Direct: Veel nieuwe Amiibo op komst, waaronder Pac Man, Ness en Toad en Smash update

Er zijn een heleboel nieuwe Amiibo op komst. Ook bekende Amiibo krijgen een nieuwe variant, compatible met nieuwe spellen.

Ondertussen zijn er 18 Amiibo op de markt en in de Nintendo Direct van vandaag heeft Nintendo bekend gemaakt dat dit aantal binnenkort weer zal worden uitgebreid. Zo kunnen we nieuwe Amiibo verwachten van Mario Karakters en Smash Karakters.

Om te beginnen kondigde Nintendo aan dat onder andere Mario, Peach, Yoshi een Amiibo zullen krijgen. Deze figuren hebben al een Amiibo, maar het gaat hier om een nieuwe Amiibo dan de Amiibo die eerder verschenen voor onder andere Super Smash Bros.

Ook Bowser en Toad krijgen hun eigen Amiibo. De Toad Amiibo zal tevens compatible worden met Captain Toad: Treasure Tracker. Dit wordt mogelijk met een update die op dezelfde dag wordt uitgebracht als het verschijnen van de Amiibo.

Daarnaast krijgen Robin, Lucina, Wario, Charizard, Ness en Pac Man een eigen Amiibo. Dit zijn allemaal karakters in Super Smash Bros. De 3DS-versie zal ook een update krijgen om de Amiibo’s in deze game te laten werken. Deze update zal op 13 februari verschijnen.