Golfballen van Mario, Luigi, Peach en Yoshi bij Club Nintendo

Club Nintendo Sterrencatalogus wordt uitgebreidt met golfballen.

Nintendo heeft golfballen aan de Sterrencatalogus toegevoegd. Het gaat hier om vier golfballen met hierop Mario, Luigi, Peach en Yoshi. Voor 3500 sterren krijg je alle vier de golfballen thuisbezorgd.

 

Nintendo deelt bij het item de volgende beschrijving:

“Fleur de green op met deze opvallende golfballen!

Heb je er genoeg van om doodgewone golfballen rond te meppen? Fleur je golfervaring op met deze vier kleurrijke ballen, versierd met enkele van je favoriete Mario-personages: Mario, Luigi, Peach en Yoshi! Afmetingen verpakking: ongeveer 9,5 cm x 9,5 cm x 4,5 cm. Balmateriaal: rubber en kunsthars.”

Hieronder kun je nog enkele foto’s van de golfballen bezichtigen.

Kevin de Bruin

Redacteur en Communicatie Manager. Mijn naam is Kevin en ik schrijf graag over van alles en nog meer. Bij dezen ben ik gaan schrijven voor Daily Nintendo om jullie te voorzien van het laatste Nintendo nieuws. Als aanhanger van die 'softe' Nintendo Games, doe ik met alle liefde verslag.

Eén gedachte over “Golfballen van Mario, Luigi, Peach en Yoshi bij Club Nintendo

  • 19/12/2014 om 00:26
    Permalink

    Heel verleidelijk dit ookal vind ik mario golf niet de beste game. Ik hoop eigenlijk toch op iets grootsers. Iets zoals die snes wii classic controller. Helaas had ik toen 500 sterren tekort >_<

Geef een reactie