Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Parodieën eisen ook een plek in miljoenenmarkt voor mislukte Amiibo

Mislukte stukken speelgoed van Nintendo levert miljoenen op, op Ebay. Niet iedereen vind dit vanzelfsprekend, zodoende verschijnen er parodieën op de hoge bedragen die deze stukken speelgoed kunnen opleveren. Hier lees je opvallende parodieën.

Gebroken Amiibo, lucht en omgedraaide Amiibo. Mislukte Amiibo kunnen veel geld opbrengen. Zo werd er eerder een mislukte Samus Amiibo verkocht voor $2.500 en wordt er momenteel voor $20,500.00 geboden op een mislukte Princess Peach Amiibo.

Niet iedereen vindt het vanzelfsprekend dat dergelijke stukken speelgoed voor ruim $20,500.00 worden aangeboden op eBay. Dit heeft er dan ook voor gezorgd dat er parodieën zijn verschenen op deze mislukte Amiibo. Hierr passeren enkele parodieën de revue.

Kapotte VillagerEen gebroken Villager figuurtje

Als een stukje speelgoed zoveel geld op kan leveren als het zijn benen mist, hoeveel geld moet het dan opleveren als het stukje speelgoed geheel door de midden is gebroken? Iemand onder de gebruikersnaam Dipper723 schroomde niet om deze vraag online ter discussie te stellen. Hij deelde dan ook de foto die je hiernaast kunt vinden op Nintendolife, een website die zich richt op nieuws met betrekking tot Nintendo. “I wonder how much this defective amiibo will sell for?” schreef hij bij de foto.

Een onzichtbaar stuk speelgoed

Als je de schappen afzoekt, maar geen mislukte Amiibo kunt vinden, dan kun je ook een ‘onzichtbare’ Amiibo aanbieden. De verkoper sdmac200 biedt momenteel op eBay een ‘onzichtbare’ defecte Marth Amiibo aan, zonder zwaard en zonder cape. Kortom, lucht. Om het moment is er $8.00 op dit stukje lucht. Ook beloofd hij dat de onzichtbare verpakking ook nog nooit is geopend. Het is onduidelijk hoe de lucht naar de koper gaat worden vervoerd.

En anders draai je hem gewoon om

Daarnaast kun je de Amiibo ook gewoon aanbieden als ze verkeert om in de verpakking zitten. Hierbij maakt het niet uit of ze in de fabriek gewoon verkeerd zijn verpakt, of dat de aanbieder ze zelf uit het doosje heeft gehaald om ze even om te draaien. Wanneer men vakkundig weet te verbergen dat de verpakking ooit open is geweest, is alles mogelijk. Op het moment verschijnen er diverse Amiibo op eBay die op zijn kop in de verpakking zitten. Zo verscheen er een Princess Peach, een Kirby en een Pikachu.

Op eBay is het maar wat de gek er voor bied.