Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Beenloze Peach Amiibo brengt dubbele op van mislukte Samus Amiibo

Hoogste bod op de mislukte Princess Peach Amiibo bedraagt momenteel meer dan het dubbele van de mislukte Samus Amiibo.

De mislukte Princess Peach Amiibo, welke nog geheel werkt maar alleen haar benen mist, kent momenteel een hoogste bod ter waarde van $5,100.00. Dit is meer dan het dubbele van het bedrag dat de eerder op eBay aangebode mislukte Samus Amiibo opbracht.

Hieronder zie je een screenshot van het huidige hoogste bod.Schermafdruk 2014-12-09 00.30.06

De veiling van deze Princess Peach Amiibo loopt sinds 2 december. Op het moment loopt de veiling nog 1 dag en 7 uur door. Er kan dus nog van alles gebeuren. Binnenkort weten we het totale bedrag dat deze beenloze Princess Peach Amiibo op eBay gaat opleveren.