Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Princess Peach Amiibo kan niet meer de benen nemen

Princess Peach zonder benen. Na de melding van mislukte Samus Amiibo te hebben gedaan, zien we nu nog een mislukte Amiibo.

Er is nog een mislukte Amiibo opgedoken. Zo zijn er foto’s geplubiceerd waarop we een Princess Peach Amiiboo zien, waarbij deze prinses haar benen mist. Ondertussen is deze mislukte Amiibo ingekocht en momenteel wordt hij op eBay aangeboden.

Wanneer je een exemplaar van een product in handen hebt waarbij een productiefout is gemaakt, zoals bij deze mislukte Peach Amiibo, dan kan zoiets later best wel eens wat geld waard worden. Eerder wist een defecte Samus Amiboo in totaal $2,500 op te leveren.  Het ging hier om een mislukte Samus Amiibo, met twee kanon armen.

Hieronder kun je de mislukte Princess Peach Amiiboo bekijken.

Leggless peach AMiiboo 2 Legless PEach Amiboo