Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Gamestop laat ons zien hoe ‘Karissa the Destroyer’ is gemaakt

Karissa, een 10 jarig meisje uit Amerika, heeft onlangs meegedaan aan een Super Smash Bros. Wii U toernooi bij de Gamestop. Hier zou ze ervaren Super Smash Bros. spelers helemaal hebben ingemaakt. Achteraf bleek het het fake te zijn, en Gamestop verteld nu hoe ‘Karissa the Destroyer’, geloofwaardig is gemaakt.


Een tijdje geleden meldde wij dat tijdens een Super Smash Bros. for Wii U toernooi een meisje van tien jaar meedeed. Dat op zich is niet zo gek. Wat niemand echter verwachtte waren haar skills. Ze wist zeer ervaren Smash Bros spelers te verslaan en leerde hen hoe te spelen! Tenminste, dat deed men ons geloven.

Achteraf bleek al snel dat GameStop de boel had genept, en voor hen was dit dan ook één grote succesvolle marketingstunt.

Nu heeft GameStop een video vrijgegeven waarin ze verteld hoe ‘Karissa the Destroyer’ is gefaked. De video bekijk je hieronder.