Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Details, kostuums en wapens getoond voor nieuwe Twilight Princess DLC Hyrule Warrior

Meer Content van de Twilight Princess downloadable content (DLC) Pack voor Hryule Warrior wordt met nieuwe screenshots bekendgemaakt. We zien zowel details als kostuums en wapens

Twilight Prinsecc Link 1Het nieuwe Twilight Princess DLC Pack belooft een heleboel nieuwe content naar Hyrule Warrior te brengen. Dit zien we al terug in nieuwe screenshots, welke je hieronder kunt bekijken. Oorspronkelijk werden de foto’s gedeeld door het Japanse Famitsu.

Twilight Prinsecc Link 2Ten eerste werd bekend dat het met deze nieuwe DLCmogelijk om Link een nieuw kostuum te geven dat is geïnspireerd op de PostMan. Dit is een personage dat in meerdere The Legend of Zelda-titels terugkeert en post bezorgd. Het kostuum van deze Postman is gebaseerd op die van Twilight Princess. Naast Links Postman kostuum zien we ook een screenshot van het personage Ilia. Ilia wordt een kostuum voor het al bestaande personage Zelda.

Ook zagen we Twili Midna in actie, een personage dat we eerder aankondigden als zijnde een geheel nieuw personage.  Op de screenshots zien we Twili Midna in actie en maken we kennis met enkele van haar moves. Zo zien we haar op Wolf Link rijden.

Twilight Prinsecc Link 166Daarnaast is er een screenshot verschenen waarop we Ganondorf met een 8-bit chest keys zien en een screenshot waarop we zien hoe Zelda met een nieuwe attack rod zwaait. Deze laatste attack rod gaat het mogelijk maken om statues op te roepen.

Hieronder kan je al de gepubliceerde screenshots nog eens in een gallerij bekijken.