Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Spellungsfout op boxart LEGO Batman 3

Boxart van diverse Nintendo Games worden meestal ruim vantevoren gedrukt. En daar wil nog wel eens een foutje in sluipen. Ook in de Boxart van LEGO Batman 3 Beyond Gotham lijkt een fout te zijn geslopen. Vandaag ontdekten wij namelijk een spelfout op de achterzijde van de boxart.

GLitch LEGO Batman 3LEGO Batman 3 voor Wii U kent een fout op haar boxart.

Boxart van diverse Games worden meestal ruim van tevoren gedrukt. En daar wil nog wel eens een foutje in sluipen. Ook in de Boxart van LEGO Batman 3 Beyond Gotham van Warner Bros. Interactive lijkt hier sprake van te zijn. Vandaag ontdekten wij namelijk een spelfout op de achterzijde van de boxart. Hier luidt de tekst: ‘ondek de Lantern wereld en andere iconische locaties’.  ‘Ondek’ moet ‘ontdek’ zijn.

Dergelijke fouten kunnen altijd gebeuren. En ze gebeuren ook vaker en zelfs op heftigere manieren. Zo kreeg Capcom’s Resident Evil: Revelations toentertijd bij release de eigenaardige titel Reveliation door een tikfoutje. Dit leidde tot diverse Nintendo 3DS  exemplaren waar de titel verkeerd op de rug  stond gedrukt.

Hieronder kun je de spelfout nog eens bekijken.

Heb jij wel eens een spelfout aangetroffen op de boxart of in-game?

Juist