Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Reggie aan het woord in video

Reggie was op bezoek bij The Wall Street Journal en heeft daar gesproken over de Wii U, op welk publiek ze zich richten, hoe ze de Wii eigenaren gaan overtuigen en wat Nintendo zo speciaal maakt.

Reggie Fils-AimeReggie was op bezoek bij The Wall Street Journal en heeft daar gesproken over de Wii U, op welk publiek ze zich richten, hoe ze de Wii eigenaren gaan overtuigen en wat Nintendo zo speciaal maakt.

De belangrijkste punten zijn:

  • Reggie probeert de Wii  eigenaren over te halen door fantastische games aan te bieden. Voor mensen,die fanatiek Mario Kart of Super Smash Bros. hebben gespeeld, zal het heel erg verleidelijk zijn om nu de Wii U aan te schaffen.
  • Voor Reggie is iedereen in de entertainment industrie een concurrent. Ook tijdschriften, kranten en bedrijven zoals Sony. Nintendo probeert jouw vrije tijd te winnen en dat is hun doel.
  • Reggie zei dat het publiek heel erg breed is. Ze hebben Bayonetta voor de hardcore gamers, maar ook voor kinderen en ouders valt er genoeg te beleven met bijvoorbeeld Mario Kart 8.
  • Reggie zei dat de mobiele markt niet vergeleken kan worden met de handheld markt. Hij zei dat er heel veel games voor de 3DS zijn met een Metacritic score boven de 8.0. Smartphones kunnen hier niet tegenop.
  • Verder brengt Amiibo  geheel nieuwe ervaringen met zich mee, volgens Reggie.

Het gehele interview is hieronder te bewonderen: