Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Pikachu Gamecube-controller voor Super Smash Bros.

Voor iedereen wiens favoriete Smash-karakter Pikachu is, hebben we misschien interessant nieuws. Zo is bekend geworden dat er een Pikachu Gamecube-controller is aangekondigd voor de Japanse markt. Deze controller wordt verkocht zodat men na de release aan de weer kan met deze speciale controller.

controller 2Er kom een speciale Pikachu Gamecube-controller op de Japanse Markt

Voor iedereen wiens favoriete Smash-karakter Pikachu is, hebben we misschien interessant nieuws. Zo is bekend geworden dat er een Pikachu Gamecube-controller is aangekondigd voor de Japanse markt. Deze controller wordt verkocht zodat men na de release aan de weer kan met deze speciale controller. De controller kan worden aangesloten aan je Nintendo Wii Controller, net als je dat normaal gesproken doet met bijvoorbeeld een Nunchuck. In tegenstelling tot andere Gamecube-controllers hoef je deze dus niet aan te sluit doormiddel van een speciaal apparaatje dat je weer los zou moeten aanschaffen. Dit concept werd ook al aangekondigd voor de eerder bekend gemaakte Super Mario Bros. Gamecube-controllers. Het gaat hier om controllers van Mario en van Luigi.

Vooralsnog komt de controller 20 december voor een prijs van 3,434 yen naar de Japanse Markt. Vooralsnog zijn er geen signalen dat de controller ook in Europa zal worden aangeboden.

Gamecube controller Pikachu