Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Eerste screenshots Wii U-versie Watch Dogs

Het heeft even geduurd en het zijn er maar vier, we hebben ze wel voor je! De eerste screenshots va Watch_Dogs voor de Wii U hebben we hieronder voor je. De game verscheen eerder al op onder andere de Playstation en Xbox, eind deze maand ligt de game dan ook

ubiHet heeft even geduurd en het zijn er maar vier, we hebben ze wel voor je! De eerste screenshots va Watch_Dogs voor de Wii U hebben we hieronder voor je. De game verscheen eerder al op onder andere de Playstation en Xbox, eind deze maand ligt de game dan ook eindelijk voor de Wii U in de winkels. Ubisoft heeft aangegeven dat de Wii U versie geen downloadbare content gaat krijgen. Wel wordt de GamePad gebruikt als map. n Watch Dogs speelt alles zich af in de stad en in de game is de stad ook jouw wapen. Bijna alles kun je namelijk hacken (stoplichten, automaten, elektrische borden etc). Het hacken in de game zal belangrijk zijn om voortgang te boeken. Hoe de Wii U versie eruit gaat zien kun je hieronder bekijken.

wd4 wd3 wd2 wd1