Korting bij aankoop van beide versies Shovel Knight

Wie Shovel Knight voor zowel de 3DS als Wii U koopt, krijgt korting.

Het project heeft een succesvolle Kickstarter-campagne achter de rug en beloofd dan ook een vrij goede platformer te worden voor zowel de Nintendo 3DS als de Nintendo Wii U. Shovel Knight is een platformer die veel weg heeft van een retro game. Je speelt als een ridder die met zijn schep door verschillende levels probeert te komen. Deze maand kunnen we het spel downloaden in de eShop.

Ondertussen worden we lekker gemaakt met een actie. Gamers die zowel de Nintendo Wii U- als de Nintendo 3DS-versie aanschaffen in de Nintendo eShop kunnen 33% korting krijgen op één van deze twee spelen. Om gebruik te kunnen maken van deze kortingsactie moeten beide exemplaren gekoppeld zijn via hetzelfde Nintendo ID. De actie verloopt aan het einde van dit jaar. Er is geen exacte datum bekend.

SHovel Knight

Kevin de Bruin

Redacteur en Communicatie Manager. Mijn naam is Kevin en ik schrijf graag over van alles en nog meer. Bij dezen ben ik gaan schrijven voor Daily Nintendo om jullie te voorzien van het laatste Nintendo nieuws. Als aanhanger van die 'softe' Nintendo Games, doe ik met alle liefde verslag.

Eén gedachte over “Korting bij aankoop van beide versies Shovel Knight

Geef een reactie