Deze games zitten in Ultimate NES Remix!

ultimate-nes-remixWii U bezitters kunnen inmiddels al even aan de slag met NES Remix 1 en 2 en binnenkort komt Nes Remix ook naar de 3DS. Het gaat om Ultimate NES Remix. Deze game laat je klassiekers uit het NES tijdperk herbeleven in de vorm van (gemixte) levels uit oude NES titels. Vandaag kunnen we je de volledige lijst met games tonen die in de game aanwezig zullen zijn. Ofwel, van welke games kun je binnenkort allerlei gemixte levels gaan spelen? Je ziet het hieronder.

Balloon Fight
Donkey Kong
Donkey Kong Jr.
Dr. Mario
Excitebike
Kid Icarus
Kirby’s Adventure
Mario Bros.
Metroid
Punch-Out!!
Super Mario Bros.
Super Mario Bros.: The Lost Levels
Super Mario Bros. 2
Super Mario Bros. 3
The Legend of Zelda
Zelda II: The Adventure of Link

Geef een reactie