Amiibofunctie Mario Kart 8 opgedoken

Mario-Kart-8-528 november komt de eerste lading Amiibo’s in de winkelschappen te liggen. De Amiibo’s moeten gaan werken met Super Smash Bros. for Wii U, maar ook met Mario Kart 8 en Hyrule Warriors.  Vandaag is er een functie voor Mario Kart 8 opgedoken. 

De Amerikaanse Mario Kart 8 site meldt namelijk dat er 13 november een update komt voor Mario Kart 8. Deze update voegt een Amiibo functie toe. Namelijk de functie om je Mii een racepak aan te laten trekken die gebaseerd is op je Amiibo.  Waarschijnlijk was het niet de bedoeling dat het nu al bekend is. De Amerikaanse Mario Kart 8 site ziet er namelijk erg gek uit.

amiibo mk 8

Vinden jullie deze functie leuk?

Thomas

Ik ben Thomas. Mijn bijnaam is Athomas. Ik schrijf nieuwsartikelen en ben een grote fan van Nintendo, strips en scouting. Mijn NNID is Athomas en mijn FC is 4468-1946-0286. Stuur mij een PM dan voeg ik jou ook toe!

11 gedachten over “Amiibofunctie Mario Kart 8 opgedoken

 • 04/11/2014 om 18:00
  Permalink

  Wat apart hieraan is, is dat Smash U de eerste game zou zijn die gebruik maakt van Amiibo en waarom een update van iets terwijl die Amiibo dan nog niet eens verkrijgbaar is

 • 04/11/2014 om 18:43
  Permalink

  Wacht even… Staat daar nou dat Kirby, Captain Falcon, Fox Mcloud en Samus te gebruiken zijn in Mario Kart 8? Nog meer DLC? @Jorden, ik denk dat ze de download ruim voor de uitgave datum van de amiibo figuren doen omdat wanneer deze uitkomen ze gelijk te gebruiken zijn en je dus niet eerst die update hoeft te downloaden (als je die al dan niet gedownload hebt).

 • 04/11/2014 om 18:55
  Permalink

  Er staat dat er volgende week donderdag een uodate komt voor Mario Kart 8 voor de amiibo figuren. Ook kun je (volgens het artikel) je mii race kleding aan laten doen in het thema van je amiibo (ik verwacht als in mario tennis open). Verder staat er in welke amiibo figuren je kunt gebruiken; Mario, luigi, yoshi, peach, donky kong, link en hopelijk de andere karakters die ik hierboven heb genoemd 😀

 • 04/11/2014 om 19:48
  Permalink

  Heel Smash Bros Team Naar MK8!!?
  in de woorden van Wonder Blue, MIND….. BLOWED…..!!

Geef een reactie