Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

136 jaar geband van Super Smash Bros. for 3DS

Zoals bekend kent Super Smash Bros. for Nintendo 3DS een online moderatie systeem dat verschillende problemen als 'slechte verliezers die snel hun 3DS uitzetten bij verlies' verhelpt. De bedoeling is ook om met dit systeem hackers en cheaters buiten de deur te houden. Maar...

smash3dsEn toen kreeg je een 136 jaar ban in Super Smash Bros.

Zoals bekend kent Super Smash Bros. for Nintendo 3DS een online moderatie systeem dat verschillende problemen als ‘slechte verliezers die snel hun 3DS uitzetten bij verlies’ verhelpt. De bedoeling is ook om met dit systeem hackers en cheaters buiten de deur te houden. Daarentegen ziet het er naar uit dat er weer een fout is ontdekt in dit systeem. De fout werd gedeeld op Reddit, waar men een FAQ met antwoorden vind.

Waar eerder bekend werd dat item-genererende moves voor bans konden zorgen door een fout in het systeem, blijken nu mensen een 136 jaar ban te krijgen. Deze ban wordt opgelegt bij mensen die in de ‘For Fun’-mode alleen maar één persoon blijven aanvallen in de vier speler matches. De glitch is vooralsnog niet vaak gemeld, maar is natuurlijk niet fijn voor de mensen die met deze glitch te maken krijgen. De enorme lengte van de ban is waarschijnlijk te danken aan een verkeerde waarde binnen de code.

Vooralsnog heeft Nintendo zich nog niet uitgelaten over een mogelijke update 1.04.