Platinum Games deelt Bayonetta 2 artwork

Er is een heleboel Bayonetta 2 artwork opgedoken.

Gisteren publiceerde Platinum Games een heleboel artwork, welke was gemaakt tijdens het productieproces van Bayonetta 2. Hieronder kun je al deze Artwork terugkijken. Het gaat om diverse kostuumartwork die terug zijn te vinden in het spel. Als je benieuwd bent naar het verhaal achter de artwork, dan kun je dit lezen op Platinum Games haar blog.  Yong-Hee Cho schrijft hier o.a. het volgende:

Hello, I was the Nintendo costume collaboration designer for the Bayonetta Wii U port, my name is Yong-Hee Cho. For this blog, I’d like to talk about the design process for creating these costumes. It all started one day when Kamiya walked up to my desk and said, “Hey Cho. Draw Bayonetta in a Princess Peach outfit for me. Thanks.” He walked off to leave me thinking to myself, “P-p-p-princess Peach and Bayonetta? How am I supposed to find the common ground between these two characters!? They’re like night and day…” At the same time, I was intrigued, and wanted to try to design something for two characters that different. So, she was the first character I started out with. I decided to first just draw Bayonetta, so I’d have a base design to work off I could “dress up” in other costumes.

Geniet jij al van Bayonetta 2 (en 1)?

Kevin de Bruin

Redacteur en Communicatie Manager. Mijn naam is Kevin en ik schrijf graag over van alles en nog meer. Bij dezen ben ik gaan schrijven voor Daily Nintendo om jullie te voorzien van het laatste Nintendo nieuws. Als aanhanger van die 'softe' Nintendo Games, doe ik met alle liefde verslag.

3 gedachten over “Platinum Games deelt Bayonetta 2 artwork

Geef een reactie