Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Ongebruikte audio-bestanden uit Super Smash Bros.

Bij Super Smash Bros. for 3DS blijkt zo nog een aantal soundeffects te zijn opgenomen die uiteindelijk niet meer in het spel zijn gebruikt, maar wel wijzen op modi die misschien leuk zouden zijn geweest. Zo zijn er fragmenten ontdekt ...

cover Super Smash Bros 3DSEr zijn veel ongebruikte audio-bestanden gevonden in Super Smash Bros. for 3DS.

Tijdens het maken van een game veranderd er veel. Soms gebeurd het dat er dingen op het laatste moment bij word gemaakt, en soms gebeurd het net zo goed dat er op het laatste moment dingen uit het spel worden gehaald. In de meeste gevallen blijven er vervolgens nog sporen van het oorspronkelijke idee in de game zitten. Hackers ontdekken vervolgens al die verborgen geheimen.

Bij Super Smash Bros. for 3DS blijkt zo nog een aantal soundeffects te zijn opgenomen die uiteindelijk niet meer in het spel zijn gebruikt, maar wel wijzen op modi die misschien leuk zouden zijn geweest. Zo zijn er fragmenten ontdekt waarin de presentator van Super Smash Bros. for 3DS features roept die niet verwerkt zitten in de uiteindelijke versie van Super Smash Bros. for 3DS. Het gaat hier om de volgende audio:

Boss Battle
Tourney (Tournament)
Yellow Team
Event Match
Grab the Coins
Special Smash
The Champion Is
8 Player Smash
Choose a Mii

Hieronder kun je zelf naar de geluidsfragmenten luisteren.