Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Off-screen videobeelden van Sonic Boom

Onlangs zijn er weer nieuwe beelden opgedoken waarin de Nintendo 3DS-versie van Sonic Boom wordt getoond. Het gaat hier om een video van Nintendo World Report TV, welke bestaat uit off-screen beelden van de laatste Sonic Boom voor 3DS.

Sonic BoomEr zijn off-screen beelden gepubliceerd van Sonic Boom: Scattered Crystal.

Onlangs zijn er weer nieuwe beelden opgedoken waarin de Nintendo 3DS-versie van Sonic Boom wordt getoond. Het gaat hier om een video van Nintendo World Report TV, welke bestaat uit off-screen beelden van de nieuweste Sonic Titel voor de Nintendo 3DS, Sonic Boom: Scattered Crystal. In deze video van een demo zien we veel actie, avontuur en levels waar onze held Sonic doorheen rent.

Sonic Boom komt naar zowel de Nintendo 3DS als de Nintendo Wii U. Het gaat hier voor beide platforms echter om verschillende games die dan ook een verschillende subtitel zullen kennen. De Nintendo Wii U-versie zal Sonic Boom: Rise of Lyric heten, terwijl de Nintendo 3DS-versie onder de naam Sonic Boom: Shattered Crystal zal worden uitgebracht. 21 november kunnen we beide titels verwachten.