Heel véél materiaal voor nieuwe Pac-Man-game.

pac-man-ghostly-adventures-2-box-art-wii-uOnlangs is er een nieuwe trailer en hoop screenshots en artwork vrijgegeven van Pac-Man and the Ghostly Adventures 2.

Onlangs heeft Bandai Namco een heleboel materiaal vrijgegeven van haar nieuwe game Pac-Man and the Ghostly Adventures 2.

Later dit jaar kunnen onder andere Wii U- en 3DS-bezitters aan de slag met de nieuwe game Pac-Man and the Ghostly Adventures 2.  Het gaat hier om het vervolg op een eerder deel, dat eerder op diverse consoles verscheen. Ook dit spel komt naar diverse consoles. Zo krijgt deze titel een release op de Xbox 360, PC en PS3. Het eerste deel verscheen ook op meerdere platformen. In oktober ligt Pac-Man and the Ghostly Adventures 2 in onze winkels.

Hieronder kun je al het nieuwe materiaal bekijken.

 

Kevin de Bruin

Redacteur en Communicatie Manager. Mijn naam is Kevin en ik schrijf graag over van alles en nog meer. Bij dezen ben ik gaan schrijven voor Daily Nintendo om jullie te voorzien van het laatste Nintendo nieuws. Als aanhanger van die 'softe' Nintendo Games, doe ik met alle liefde verslag.

Geef een reactie