Live: Treehouse Event

smash3dsVrijdagavond zal een achturig durend programma ons voorzien van informatie over de aankomende games. Ondanks dat de hoofdrol is weggelegd voor Super Smash Bros. for 3DS, komen titels als Hyrule Warriors en Captain Toad: Treasure Tracker  ook aan bod. Kijk jij mee?

Vanaf 19:00 uur ben je hier aan het juiste adres. Maar wat kan je verwachten? Een exacte tijdlijn is nog onbekend, maar we weten wel dat de eerste drie uur de volgende games aan bod gaan komen:

 • Hyrule Warriors (Wii U)
 • Bayonetta 2 (Wii U)
 • Super Smash Bros. for Wii U (Wii U)
 • Fantasy Life (3DS)
 • NES Remix (Wii U)

Een releasedate van Super Smash Bros. for Wii U zal niet worden benoemd. Ondanks dat dit eerder wel was aangekondigd, is dit nu ontkracht. Zoals eerder benoemd, zal Super Smash Bros. for 3DS de hoofdrol krijgen en dat heeft natuurlijk te maken dat vrijdag de titel in Japan is uitgekomen. Vermoedelijk worden personages aangekondigd en zal de titel voorzien worden van een nieuwe trailer.

Als jij mee wil kijken, kan je dat hier doen! Mocht er later een livestream worden aangeboden, dan voegen we deze in dit artikel toe! Tijdens en na het event worden beelden en informatie op Daily Nintendo geplaatst. Met dank aan deze wijze kan je op een later tijdstip alle nieuwtjes op je gemak doorlezen.

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

10 gedachten over “Live: Treehouse Event

 • 11/09/2014 om 10:50
  Permalink

  De eerste 3 uur die 5 games. Daarna gaan ze vast 5 uur Splatoon op dezelfde map spelen.

  Ik ga de stream wel kijken op de achtergrond, via hdmi op de tv terwijl ik de pc gebruik voor andere dingen. Als het dan interessant wordt doe ik het volume wel even omhoog. Want ik vond de treehouse op E3 ook maar saai eerlijk gezegd.

  • 11/09/2014 om 10:51
   Permalink

   Wacht.. Komen zowel Splatoon als Captain Toad niet pas ergens volgend jaar uit? Is deze stream niet gericht op het laatste kwartaal van dit jaar?

 • 11/09/2014 om 11:14
  Permalink

  Goed dat je het zegt. De Treehouse vindt plaats in Amerika. Daar komt komt Capt. Toad dit jaar nog uit. Splatoon pas in 2015. Daarover heb ik dan ook niks geschreven :p

  • 11/09/2014 om 12:22
   Permalink

   Dat wist ik niet. Waarom EU zoveel later dan? Lokalisatie voor een half dozijn talen zeker. Leer Engels mensen!

    • 11/09/2014 om 13:59
     Permalink

     Fair enough. Maar dat wij, de oudere gamers onder ons, dan zoveel langer moeten wachten op die games terwijl ieder van ons toch enkel games en consoles in het Engels willen, is een beetje zonde natuurlijk.

     P.S. Daar moet maar eens verandering inkomen dan, basisscholen zouden Engels tegelijkertijd met Nederlands moeten leren. Maar dat is een andere discussie, en heeft eigenlijk niets met games te maken.

     • 11/09/2014 om 14:17
      Permalink

      tja, des te jonger ze zijn, des te makkelijker het is om een taal te leren, ik zeg, begin er zo vroeg mogelijk mee, nog voor groep 4 ofzo

 • 11/09/2014 om 14:53
  Permalink

  Ik sluit me bij Morty aan, dat is een geheel ander discussie. Vanaf hier, ON-TOPIC!

  Ik hoop meer mogelijkheden in Capt. Toad te zien, verhaallijn wellicht. En uiteraard de speciale mogelijkheden in de Wii U versie van SSB4/

 • 11/09/2014 om 19:15
  Permalink

  Ik verheug mij erop! Zouden ze nog grote nieuwe informatie tonen? 8 uur lang vind ik wel een beetje overkill…

Geef een reactie