Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Charles Martinet heeft een Vine account aangemaakt

Charles Martinet, de stem achter de personages Mario, Luigi, Toadsworth, Waluigi, Cranky Kong en de baby-vormen van onze loodgieters, heeft onlangs een Vine Account aangemaakt. Op dit account heeft hij ondertussen al een aardig aantal micr0-video's geupload met daarin Mario en Luigi in de hoofdrol.

De stem van o.a. Mario, Charles Martinet, post video’s op zijn nieuwe Vine Account.

Charles Martinet, de stem achter de personages Mario, Luigi, Toadsworth, Waluigi, Cranky Kong en de baby-vormen van onze loodgieters, heeft onlangs een Vine Account aangemaakt. Op dit account heeft hij ondertussen al een aardig aantal micr0-video’s geupload met daarin Mario en Luigi in de hoofdrol. In zijn video’s gebruikt hij figurines van Mario, Luigi en Wario, terwijl hij ze een stem geeft. Hieronder hebben we enkele van zijn micro-video’s neergezet zodat je deze kunt bekijken.

Vine is een video-app van Twitter die het mogelijk maakt om filmpjes te plaatsen. Het gaat dan om korte video’s die telkens blijven loopen. De filmpjes zijn meestal zo’n zeven seconden lang en kunnen worden gedeeld via Twitter, Facebook en e-mail. Tevens is het mogelijk om video’s te embedden, zoals hieronder.