Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Systeemsoftware 5.1.2. is uitgekomen voor de Wii U

De Wii U heeft weer een nieuwe update gekregen. Deze keer gaat het weer om een kleine update, waarbij Nintendo zegt dat deze is om de stabiliteit van het systeem te verbeteren. Naast het verbeteren van de stabiliteit zouden er ook andere kleine aanpassingen zijn gemaakt, maar Nintendo treedt niet in detail.

Reggie Fils-AimeVandaag is systeemupdate versie 5.1.2 verschenen voor de Nintendo Wii U.

De Wii U heeft weer een nieuwe update gekregen. Deze keer gaat het weer om een kleine update, waarbij Nintendo zegt dat deze is om de stabiliteit van het systeem te verbeteren. Naast het verbeteren van de stabiliteit zouden er ook andere kleine aanpassingen zijn gemaakt, maar Nintendo treedt niet in detail wat dit inhoud. Het gaat hier om systeemsoftware versie 5.1.2, welke is 19 MB groot is. De systeemsoftware kan worden geupdate door een automatische oproep te accepteren, en anders zul je dit moeten doen via de systeeminstellingen van je Nintendo Wii U.

Veranderingen in softwareversie 5.1.2E

• Verbeterde stabiliteit van het systeem en andere aanpassingen
Om het gebruiksgemak te verhogen is de algehele stabiliteit van het systeem verder verbeterd en zijn er andere kleine aanpassingen gemaakt.