Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Verwacht een ‘shocking’ nieuw Pokémon project

Onlangs heeft The Pokémon Company laat weten dat een nieuw project op komst is. Wat dit project precies inhoud is nog niet verteld, maar binnenkort zullen we meer te horen krijgen. Wel gaf The Pokémon Company aan dat fans een 'shocking' nieuw project kunnen verwachten. Vooralsnog lijkt het echter alleen voor Japan.

10-hour-pikachu-song-sourceThe Pokémon Company laat weten dat ze werkt aan een ‘shocking’ nieuw project en dat we binnenkort meer horen via een video op Niconico.

Onlangs heeft The Pokémon Company laat weten dat een nieuw project op komst is. Wat dit project precies inhoud is nog niet verteld, maar binnenkort zullen we meer te horen krijgen. Wel gaf The Pokémon Company aan dat fans een ‘shocking’ nieuw project kunnen verwachten.

De aankondiging zal 26 augustus om 3 uur ’s middags (CEST), bekend worden gemaakt via Niconico. Niconico is een Japanse website waarop men video’s kan delen. Gebruikers kunnen hier hun eigen video’s uploaden, bekijken en met hun kijkers delen. Het gaat hier om een Japanse website, en vooralsnog lijkt het er dan ook op dat het desbetreffende Project (voorlopig) alleen voor Japan zal zijn.

Momenteel wordt er volop gespeculeerd over wat The Pokémon Company uiteindelijk gaat aankondigen. Door de woordspeling ‘shocking’ is er het idee ontstaan dat mogelijk een nieuw project wordt opgezet waarin de Pokémon Pikachu erg belangrijk is. Eerder verscheen Pikachu ook al in spellen als Hey, You Pikachu! voor de Nintendo 64 en Pokémon Channel voor de GameCube. Daarentegen denken ook enkele fans dat het mogelijk gaat om Pokkén Fighters, een trademark die vorig jaar werd vastgesteld, maar waar alleen onderstaande screenshot van bekend is. Vooralsnog blijft het echter bij speculeren.

Wat denk jij dat The Pokémon Company gaat aankondigen?

 Pokkén fighters