Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Schurken in Hyrule Warriors door input van fans.

Onlangs is duideijk geworden dat de personages Zant en Ghirahim, welke oorspronkelijk vijanden waren maar nu beschikbaar zijn als speelbare personages, in het spel als speelbare personages verschenen door input van de fans.

19_Ghirahim_05Ghirahim en Zant zijn speelbaar dankzij input van de fans.

Onlangs heeft Game Informer een interview afgenomen met de producer van Hyrule Warriors, Youske Hayaski. Hieruit is duidelijk geworden dat de personages Zant en Ghirahim, welke oorspronkelijk vijanden waren maar nu beschikbaar zijn als speelbare personages, in het spel als speelbare personages verschenen door input van de fans. Tijdens het productie proces zou er voortdurend naar fans zijn geluisterd. Zo zouden de Cuccoos ook al zijn toegevoegd omdat diverse fans erom hadden gevraagd.De volgende uitspraak deed Youske tijdens dit interview:

“(We) originally thought of them (Ghirahim and Zant) strictly as enemy characters. (They were added/made playable) in response to people who wanted to try playing as them.”

Ghirahim is een slechterik uit Skyward Sword voor de Nintendo Wii. Zant is een slechterik uit Twilight Princess, een The Legend of Zelda-game die verscheen op de Gamecube en de Wii.

Ben jij blij met Ghirahim en Zant als speelbare personages?