Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Technische mankementen in Hyrule Warriors

Hyrule Warriors, een Nintendo Wii U-titel die nog naar Europa moet komen maar onlangs al in Japan werd uitgebracht, lijkt laste te hebben van enkele technische mankementen. Spelers hebben last van framedrops en vastlopende spellen.

hyrule_original-1Hyrule Warriors schijnt last te hebben van technische mankementen.

Hyrule Warriors, een Nintendo Wii U-titel die nog naar Europa moet komen maar onlangs al in Japan werd uitgebracht, lijkt laste te hebben van enkele technische mankementen. Zo schijnen sommige spelers last te hebben van framedrops en spellen die plotseling vastlopen. Zo zou het spel wel eens vastlopen tijdens de co-op, resultatenscherm en het titelscherm. De framedrops zouden voornamelijk optreden wanneer er bijvoorbeeld veel vijanden tegelijk worden aangevallen. Het is niet duidelijk hoeveel spelers veel last hebben van de mankementen.

Eerder heeft Koei Tecmo al laten weten dat men hard werkt aan een oplossing. Daarentegen heeft Koei Tecmo nog geen duidelijk uitspraken gedaan over wanneer er een mogelijke patch uit zal komen.