Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo maakte concept art van Link als een vrouw

Niet al te lang geleden heeft Nintendo bekend gemaakt dat een van de geheimzinnigste figuren uit de Zelda-serie, Sheik, een vrouw is. Nu is ook naar voren gekomen dat Nintendo heeft gespeeld met het feit dat Link een vrouw zou kunnen zijn.

link_lady.0.0_cinema_960.0

Niet al te lang geleden heeft Nintendo bekend gemaakt dat een van de geheimzinnigste figuren uit de Zelda-serie, Sheik, een vrouw is. Nu is ook naar voren gekomen dat Nintendo heeft gespeeld met het feit dat Link een vrouw zou kunnen zijn.

Nintendolife heeft foto’s gepubliceerd uit de Japanse Hyrule Warrior’s art book waarin we een pagina met warrior’s zien die gekleed zijn in kleding die Link ook in zijn kledingkast heeft hangen, maar dan met vrouwelijk vleugje eraan. Een japanse fan gaf aan dat dit de Link zou zijn in vrouwelijke vorm.

In de E3-trailer van de nieuwe Zelda-game voor de Wii U zien we ook iemand die lijkt op Link op een paard zitten. Sommige fans gaven daar al aan te denken dat Link een vrouw is of dat er misschien een geslachtskeuze mogelijk is.

Wat denken jullie van deze nieuwe ontwikkeling omtrent de Zelda-serie?