eShop aanbiedingen ter ere van Super Smash Bros

Ter ere van de nieuwe characters in de aankomende Super Smash Bros. game heeft Nintendo een aantal games in de eShop in prijs verlaagd. Al deze games hebben te maken met een bepaalde nieuwkomer in Super Smash Bros. Dit heeft Nintendo vandaag laten weten op hun officiële Europese Twitter account. Het gaat om een mix van retail games en virtual console games. De aanbiedingen gelden vanaf morgen (14 augustus) tot en met donderdag 21 augustus. In de onderstaande afbeelding is te zien welke games er precies zijn afgeprijsd.

Super Smash Bros

 

Ga jij een van deze games halen?

Jordy

Ik ben Jordy en ben nu 24 jaar. Speel met name Nintendo games, vooral Zelda en RPG games. Als moderator ben ik bereikbaar bij problemen op het forum of op de site. Je kunt altijd een PM sturen!

Geef een reactie