eShop aanbiedingen ter ere van Super Smash Bros

Ter ere van de nieuwe characters in de aankomende Super Smash Bros. game heeft Nintendo een aantal games in de eShop in prijs verlaagd. Al deze games hebben te maken met een bepaalde nieuwkomer in Super Smash Bros. Dit heeft Nintendo vandaag laten weten op hun officiële Europese Twitter account. Het gaat om een mix van retail games en virtual console games. De aanbiedingen gelden vanaf morgen (14 augustus) tot en met donderdag 21 augustus. In de onderstaande afbeelding is te zien welke games er precies zijn afgeprijsd.

Super Smash Bros

 

Ga jij een van deze games halen?

Jordy

Ik ben Jordy en ik ben alweer 25 jaar. Nintendo series als Mario, Zelda of Fire Emblem speel ik erg graag, maar zeker ook unieke games als Earthbound en Undertale kan ik waarderen. Als moderator ben ik altijd via een PM bereikbaar bij problemen op het forum of op de site.

Geef een reactie