Nieuwe beelden Hyrule Warriors

Vandaag zijn video’s vrijgekomen van de openingsscène en de eerste drie levels van Hyrule Warriors. Hyrule Warriors is één van de grotere Wii U-titel die dit jaar nog uitkomt, maar is alles behalve een traditionele Zelda-avontuur. In samenwerking met Temco Koei brengt Nintendo een mix tussen Dynasty Warriors en The Legend of Zelda uit. De ontwikkeling van de game is inmiddels afgerond en op 19 september komt de game hier uit. Hieronder kun je de beelden bekijken.

Jordy

Ik ben Jordy en ik ben alweer 25 jaar. Nintendo series als Mario, Zelda of Fire Emblem speel ik erg graag, maar zeker ook unieke games als Earthbound en Undertale kan ik waarderen. Als moderator ben ik altijd via een PM bereikbaar bij problemen op het forum of op de site.

Eén gedachte over “Nieuwe beelden Hyrule Warriors

Geef een reactie