Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Tappingo OST is gratis beschikbaar als download

De artiest achter Tappingo haar soundtracks, maakt ze online gratis beschikbaar. Tappingo is uitgegeven door Indie Uitgever Goodbye Galaxy Games. Op moment van release werd de titel aardig ontvangen. Een tweede deel is zelfs op komst!

TappingoDe artiest achter Tappingo haar soundtracks, maakt ze online gratis beschikbaar.

Het is ondertussen alweer een flinke tijd geleden dat de Nintendo eShop-titel Tappingo naar de Nintendo 3DS kwam. Tappingo is uitgegeven door Indie Uitgever Goodbye Galaxy Games. Op moment van release werd de titel aardig ontvangen. Door Daily Nintendo werd hij beoordeeld met een 6,5. Momenteel is er een tweede deel op komst van deze puzzelgame.

Naar zeggen van de uitgeverij werden de soundtracks van Tappingo over het algemeen vrij goed ontvangen. Dit is dan ook voor de artiest van dit spel, Wiklund, een reden geweest om de Official Soundtracks (OST) van Tappingo gratis online als download aan te bieden. Ben jij een liefhebber van de soundtracks van de eShop-titel Tappingo, dan kun je de soundtracks hier gratis downloaden. Ben je nog niet bekend met de soundtracks, dan is dit je kans om ze gratis eens een keer te beluisteren.