Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe Hyrule Warriors trailer toont Zant

In de nieuwe Hyrule Warriors trailer maken wij kennis met de Twilight Krachten de movesets van het speelbare personage Zant. Zant is een vijandelijk personage dat oorspronkelijk verscheen in The Legend of Zelda: Twilight Princess.

Onlangs is er een nieuwe Hyrule Warriors trailer vrijgegeven van Zant.

In de nieuwe Hyrule Warriors trailer maken wij kennis met de Twilight Krachten de movesets van het speelbare personage Zant. Zant is een vijandelijk personage dat oorspronkelijk verscheen in The Legend of Zelda: Twilight Princess voor de Nintendo Gamecube en de Nintendo Wii.

Hyrule Warriors verschijnt op 19 september 2014 in de Europese winkelschappen.

Wat is vooralsnog jouw favoriete personage in Hyrule Warriors?