Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Acteur Robin Williams is overleden

De 63-jarige acteur Robin Williams is dood aangetroffen in zijn eigen huis in California. Volgens de politie lijkt het erop dat hij mogelijk zelfmoord heeft gepleegd. Dit zou het gevolg zijn van een lange depressie waarin Williams verkeerde..

Robin_WilliamsActeur Robin Williams, bekend van vele films en ook van diverse The Legend of Zelda-commercials, is overleden.

De 63-jarige acteur Robin Williams is dood aangetroffen in zijn eigen huis in Californië. Volgens de politie lijkt het erop dat hij zelfmoord heeft gepleegd. Dit zou het gevolg zijn van een lange depressie waarin Williams verkeerde. Robin Williams is bekend van verschillende films, maar ook onder gamers bekend van diverse The Legend of Zelda Commercials. Of het daadwerkelijk om zelfmoord gaat is nog niet geheel duidelijk.

Hij laat hierbij een dochter, Zelda Williams, twee zonen en een vrouw, Susan Schneider, alleen achter. Zijn vrouw doet dan ook een beroep op de privacy van haar familie en vertelt:

“Vanmorgen ben ik mijn man en mijn beste vriend verloren, terwijl de wereld een van haar meest geliefde kunstenaars en mooiste mensen moet missen. Wij [de nabestaanden] hopen dat hij herinnerd zal worden als de man die miljoenen mensen ontelbare keren liet lachen, in plaats van aan zijn dood”.

Hieronder kun je de reclames van onder andere Ocarina of Time 3D nog eens bekijken. Daily Nintendo wenst de nabestaanden van Robin Williams veel sterkte met het verwerken van dit verlies.