Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

StreetPass Mii-Park is een Mega Man puzzel rijker

Er is een nieuwe Mega Man puzzel vrijgegeven voor StreetPass Mii-park. Het gaat hier om een Mega Man puzzel die eerder al verscheen in Japan. Door verder te klikken kan je bekijken hoe deze puzzel eruit ziet en ontvang je meer informatie.

03Er is een nieuwe Mega Man puzzel vrijgegeven voor StreetPass Mii-park.

Ben jij al klaar met het verzamelen van al je puzzelstukjes in StreetPass Mii-park voor de Nintendo 3DS? Vanaf vandaag in ieder geval niet (meer) daar er een nieuwe puzzel is uitgegeven. Het gaat hier om een puzzel van Mega Man, welke eerder al in Japan verscheen voor de Japanse variant van StreetPass Mii-park. Dit is een applicatie op de Nintendo 3DS waarbij je de Streetpass-mogelijkheden kunt gebruiken van de Nintendo 3DS. Een van die mogelijkheden is het verzamelen van puzzelstukjes.

De puzzel bevat veertig puzzelstukjes, waarvan acht alleen verkrijgbaar zijn door iemand te StreetPassen die al in het bezit is van een puzzelstukje. Om je eerste puzzelstukje te ontvangen hoef je zelf niets te doen, behalve dan je Nintendo 3DS even in slaapstand achter te laten, zodat deze de SpotPass-functionaliteiten kan gebruiken om de puzzel op te slaan in haar data.

Hieronder kun je kijken hoe de puzzel eruit ziet, wanneer deze compleet is.