Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo released update 8.1.0-19 voor de 3DS

Onlangs heeft Nintendo een nieuwe update uitgebracht voor de Nintendo 3DS. Het gaat hier om 8.1.0-19, welke alleen stabiliteit moet gaan verbeteren. Het gaat hier dus om een kleine update welke snel te downloaden valt.

Nintendo 3DS Daily NintendoEr staat weer een nieuwe Nintendo 3DS-update klaar.

Nintendo brengt regelmatig systeemupdates uit voor de huidige console en handheld, de Wii U en de Nintendo 3DS. De ene keer brengt zo’n update grote veranderingen met zich mee en de andere keer gaat het meer om verbeteringen op de achtergrond. Deze keer kunnen we ook weer een nieuwe update downloaden. Na de vorige keer een Wii U-update uit te kunnen voeren, is nu namelijk de Nintendo 3DS aan de beurt. Onlangs heeft Nintendo een nieuwe update uitgebracht voor de Nintendo 3DS. Het gaat hier om 8.1.0-19, welke alleen stabiliteit moet gaan verbeteren.

Het officiële changelog van Nintendo verteld ons het volgende:

Further improvements to overall system stability and other minor adjustments have been made to enhance the user experience.

Het gaat hier dus om een kleine update welke snel te downloaden valt en eigenlijk vooral de stabiliteit moet verbeteren, althans Nintendo. In de meeste gevallen houdt dit in dat Nintendo de hackbeveiliging gewoon wat aanscherpt om zo de Nintendo 3DS te beschermen voor piraterij.