Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo laat de Majora Mask weer terugkeren

Nintendo heeft er een handje van om de laatste tijd Majora's Mask steeds vaker terug te laten komen. Het lijkt dan ook alsof Nintendo steeds intensiever hint naar een langverwachte remake van de The Legend Of Zelda-klassieker Majora Mask.

Majoras_Mask_LoZ_ArtNee, niet als game. Wel in een wallpaper voor het Hanabi Festival, een Japans festival vol maskers.

Nintendo heeft er een handje van om de laatste tijd Majora’s Mask steeds vaker terug te laten komen. Het lijkt dan ook alsof Nintendo steeds intensiever hint naar een langverwachte remake van de The Legend Of Zelda-klassieker Majora Mask. Daar Nintendo zelf (nog) geen officiële aankondiging heeft gemaakt, verschijnt de Majora Mask wel weer terug op een nieuwe wallpaper. En of Nintendo nu wel of niet hint, we hebben er weer een leuk item bij.

Het gaat hier om een wallpaper die Nintendo speciaal uitgeeft voor Japanse Club Nintendo-leden. De wallpaper is gemaakt voor het Japanse Hanabi Festival, een festival met onder andere veel vuurwerk. Bij het Hanabi Festival zijn maskers ook erg belangrijk.  Het is dan ook niet raar dat Majora Mask geheel binnen dit Festival past. Op de afbeelding hieronder zien we Link met de Majora’s Mask.

Wij zijn geen Japanners, maar wij kunnen ook in het bezit komen van de wallpaper daar hij al elders online isverschenen. Hieronder kun je hem al bekijken. Wil jij zelf de wallpaper ook hebben? Hier kun je de wallpaper op gewenst formaat vinden. Vervolgens kan je hem dan als achtergrond gebruiken.

wallpaper Majora Mask