Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe figurine van Samus Aran

De liefhebbers van de Metroid Prime-serie kunnen hun hart ophalen met de nieuwste figurine van First4Figures. Het gaat om Samus Aran welke de befaamde Light Suit uit Metroid Prime 2: Echoes draagt. De figurine is in twee uitvoeringen te bestellen.

mprime2_soundtrackDe liefhebbers van de Metroid Prime-serie kunnen hun hart ophalen met de nieuwste figurine van First 4 Figures. Het gaat om Samus Aran welke de befaamde Light Suit uit Metroid Prime 2: Echoes draagt. De figurine is in twee uitvoeringen te bestellen.

De figurines van First 4 Figures staan bekend om de hoogstaande kwaliteit en exclusiviteit. In het verleden hebben zij gelimiteerde uitvoering uitgebracht van onder andere Skull Kid, Fierce Deity Link en recentelijk Princess Zelda (Twilight Princess). De nieuwe figurine van Samus Aran kent twee uitvoeringen, een reguliere- en een exclusieve versie.

De reguliere versie kent een limiet van 2500 stuks, maar oogt minder mooie afwerkingen dan zijn exclusievere soortgenoot. De figurine kost omgerekend € 250,00 en zal in het eerste kwartaal van 2015 worden geleverd.

De exclusieve versie kent een limiet van 750 stuks en kent een bijzondere afwerking, welke op de afbeeldingen zichtbaar zijn gemaakt. De figurine kent net als de reguliere variant een lengte van 50cm. Voor de mooie afwerking betaal je wel iets meer, want de figurine bedraagt € 275,00 exclusief verzendkosten.

Wat vind jij van de figurine van Samus Aran en ben je toevallig al in bezit van een F4F-figurine? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie!