Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mario Kart 8 wedstrijd 2: race voor eShop tegoed!

De komende weken kun je op Daily Nintendo leuke prijzen winnen door mee te racen met Mario Kart 8! Je kunt de komende weken namelijk mee doen met de ‘race en win wedstrijden’. Wat moet je doen?

Mario-Kart-8-5-300x131De komende weken kun je op Daily Nintendo leuke prijzen winnen door mee te racen met Mario Kart 8! Je kunt de komende weken namelijk mee doen met de ‘race en win wedstrijden’. Wat moet je doen? Zet de snelste tijd neer op een bepaald Mario Kart 8 circuit en post een filmpje van je race op ons forum. Aan het eind van de week kijken we wie de snelste tijd heeft en diegene wint een leuke prijs!

Deze week racen we op het Toad Harbour circuit! Tot en met 6 juli heb je de tijd om een zo snel mogelijke tijd neer te zetten in time-trial mode. Diegene met de snelste tijd wint een digitale eShop kaart t.w.v. 15 euro

Zo doe je mee:

– Zet een snelle tijd neer op het Toad Harbour circuit . Dit moet in de time-trial modus.

– Upload je filmpje op YouTube en zet deze in het speciale topic hier op ons forum. 

Lukt het uploaden van je filmpje niet? Maak dan een foto van je beeldscherm en plaats ‘m in het forum topic. Uiteraard mag je meerdere keren een snellere tijd plaatsen. Inwoners van België en Nederland mogen meedoen. Crew van Daily Nintendo is uitgesloten voor deelname.