Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mario Kart 8: Race en win op Daily Nintendo!

Ben jij helemaal gek van de onlangs verschenen Mario Kart 8 en denk jij dat je in staat bent behoorlijk snelle tijden neer te zetten? Dan hebben we de komende weken leuke wedstrijden voor je in petto. Je kunt de komende weken namelijk mee doen

Mario-Kart-8-5-300x131De komende weken kun je op Daily Nintendo leuke prijzen winnen door mee te racen met Mario Kart 8! Je kunt de komende weken namelijk mee doen met de ‘race en win wedstrijden’. Wat moet je doen? Zet de snelste tijd neer op een bepaald Mario Kart 8 circuit en post een filmpje van je race op ons forum. Aan het eind van de week kijken we wie de snelste tijd heeft en diegene wint een leuke prijs!

We trappen af met de Rainbow Road (nieuwe versie)! Tot en met 25 juli heb je de tijd om een zo snel mogelijke tijd neer te zetten. Diegene met de snelste tijd wint een digitale eShop kaart t.w.v. 15 euro!

Zo doe je mee:

– Zet een snelle tijd neer op het Rainbow Road circuit (nieuwe versie). Dit moet in de time-trial modus.

– Upload je filmpje op YouTube en zet deze in het speciale topic hier op ons forum. 

Lukt het uploaden van je filmpje niet? Maak dan een foto van je beeldscherm en plaats ‘m in het forum topic. Uiteraard mag je meerdere keren een snellere tijd plaatsen. Inwoners van België en Nederland mogen meedoen. Crew van Daily Nintendo is uitgesloten voor deelname.