Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

The Cat Mario show in eShop gelanceerd

Nintendo heeft vandaag een show gelanceerd. De show heet De Kat Mario Show en is te zien in de eShop op de 3DS, 2DS en Wii U. De serie staat in het teken van Mario en zijn games. Mario

Spring_Steal_Screenshot_-_Super_Mario_3D_World Daily NintendoNintendo heeft vandaag een show gelanceerd. De show heet De Kat Mario Show en is te zien in de eShop op de 3DS, 2DS en Wii U.

De serie staat in het teken van Mario en zijn games. Mario en Peach, gekleed in kattenpakjes, leggen uit hoe de power-ups werken en hoe de vijanden heten.  Na het gedeelte over Super Mario 3D World worden er ook tips gegeven over Kirby Fighters ,een minigame in Kirby Triple Deluxe. Zo geeft de presentator uitleg over het gebruik van sword en cutter. Deze tips zijn erg handig en leren je nieuwe trucjes om je tegenstanders sneller te verslaan. Na deze onderwerpen is de aflevering van ongeveer zeven minuten afgelopen.

Nintendo heeft aangekondigd dat we een serie kunnen verwachten en dat nieuwe afleveringen regelmatig in de éshop zullen verschijnen. De serie is voor kinderen bedoeld, maar als volwassenen is het grappig om te zien hoe Nintendo kinderen wil bereiken. De aflevering kun je hieronder bekijken: