Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Wii U versie Project CARS uitgesteld

De aankomende race game Project CARS belooft een enorm leuke titel te worden. Een uiterst realistische racer waarvan de beelden die we hebben gezien al een indruk hebben gegeven van hoe mooi de game wordt. Vandaag hebben we slecht nieuws voor Wii U bezitters

Project Cars Daily Nintendo 21De aankomende race game Project CARS belooft een enorm leuke titel te worden. Een uiterst realistische racer waarvan de beelden die we hebben gezien al een indruk hebben gegeven van hoe mooi de game wordt. Vandaag hebben we slecht nieuws voor de Wii U bezitters die met smart op de game zitten te wachten. Onlangs werd dan wel bekend dat Project CARS eind dit jaar zou verschijnen, vandaag is aangegeven dat de Wii U versie is vertraagd en in 2015 uitkomt. De reden zou zijn dat men voor de Wii U versie iets meer tijd nodig heeft om diezelfde geweldige ervaring te bieden als de andere versies. De PS4/One en PC versie komen wel nog in 2014 uit. Bandai Namco heeft de vertraging van de Wii U versie tegenover Eurogamer bevestigd:

We vrragen wij onze gepassioneerde Nintendo-fans om iets meer tijd om te verzekeren dat de game onze visie levert van de meest authentieke, mooiste en geavanceerde racegame.”