Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Veel nieuwe screenshots en artwork Hyrule Warriors

Vandaag hebben wij een heleboel nieuwe screenshots van Hyrule Warriors klaarstaan. Op de nieuwe screenshots zien we heel veel acties, het personage Fi dat onlangs voor de game werd aangekondigd, Ghirahim en The Imprisned uit The Legend of Zelda: Skyward Sword. Klik snel door om het te bekijken!

Vandaag hebben we ruim 33 screenshots klaarstaan van Hyrule Warriors.

Vandaag hebben wij een heleboel nieuwe screenshots en artwork van de nieuwe The Legend of Zelda Spin-off, Hyrule Warriors, klaarstaan. Op de nieuwe screenshots zien we heel veel acties, het personage Fi dat onlangs voor de game werd aangekondigd, Ghirahim en The Imprisned uit The Legend of Zelda: Skyward Sword. In ieder geval is het 99,99% zeker dat de afbeeldingen afkomstig zijn van Nintendo’s eigen officiële Hryule Warriors website én dat het voornamelijk de nieuwe content van Hyrule Warriors belicht.