Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Ubisoft maakt verkopen per platform bekend

Ubisoft heeft de verkopen per platform bekend gemaakt over verschillende periodes van dit jaar alsmede van het afgelopen jaar. Duidelijk komt naar voren dat slechts een zeer klein percentage van de verkopen is toe te wijden aan spellen op de Wii U en Nintendo 3DS.

ubiUbisoft heeft de verkopen per platform bekend gemaakt over verschillende periodes van dit jaar alsmede van het afgelopen jaar. Duidelijk komt naar voren dat slechts een zeer klein percentage van de verkopen is toe te wijden aan spellen op de Wii U en Nintendo 3DS. Hierbij moet wel gezegd worden dat Ubisoft ook minder spellen voor de Wii U en 3DS uitbrengt. Zo schommelen de verkopen van de Wii U tegenover de andere consoles tussen de nul en drie procent. Bij de Nintendo 3DS ligt dit percentage nog lager namelijk tussen de nul en één procent. We zien dat een groot deel van de verkopen van Ubisoft spellen juist afkomstig zijn van de Playstation, PC en Xbox. Het is dus niet heel verwonderlijk dat Ubisoft onlangs aangaf pas weer meer grote titels naar de Wii U te brengen wanneer de verkoopcijfers van de console stijgen.

ubii