Pac-Man’s taunt uit Super Smash Bros. in beeld

Pac Man Super Smash BrosDe Namco Roulette wordt nog eens belicht

Tijdens het vechten door zal in de nieuwe Super Smash Bros. de mogelijkheid aanwezig zijn om Taunts uit te voeren. Tijdens het uitvoeren van de Taunts neemt een personage een houding aan of horen we een bekende kreet uit zijn spelserie. De Taunts zijn niet geheel nieuw. Daarentegen zijn er wel nieuwe personages, welke ook nieuwe Taunts met zich meebrengen. Hieronder valt dan ook Pac-Man, welke vandaag aandacht verdiend.

Eerder werd de Taunt in de trailers getoond, maar nu worden alle varianten nog eens netjes op een rijtje afgebeeld. Hieronder kun je de Taunt van Pac-Man bekijken. Pac-Man neemt onderstaande houding aan en toont vervolgens willekeurig één van de symbolen hieronder. Het gaat hier om symbolen uit de jaren 80-versie van Namco-spellen. De taunt van Pac-Man heet de Namco Roulette.

Pac Man taunt 2

Pac Man taunt

Kevin de Bruin

Redacteur en Communicatie Manager. Mijn naam is Kevin en ik schrijf graag over van alles en nog meer. Bij dezen ben ik gaan schrijven voor Daily Nintendo om jullie te voorzien van het laatste Nintendo nieuws. Als aanhanger van die 'softe' Nintendo Games, doe ik met alle liefde verslag.

Eén gedachte over “Pac-Man’s taunt uit Super Smash Bros. in beeld

Geef een reactie