Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

25 nieuwe screenshots van Bayonetta 1 en 2

Vandaag hebben wij in ieder geval 25 screenshots voor je om het wachten wat te verzachten. Het gaat hier om een grote verzameling dat is vrijgegeven door het Japanse gametijdschrift Famitsu. We zien Bayonetta 1 en 2.

WiiU_Bayonetta2_logo2Kan jij nog wachten op Bayonetta 2? Wat het antwoord ook is, wachten zal nog zeker moeten gebeuren. In de tussentijd moeten we het hebben van nieuwtjes, video’s en screenshots. Vandaag hebben wij in ieder geval 25 screenshots voor je om het wachten wat te verzachten. Het gaat hier om een grote verzameling dat is vrijgegeven door het Japanse gametijdschrift Famitsu.

We zien tussen alle Bayonetta 2-screenshots ook screenshots van het eerste deel. De screenshots van Bayonetta 1 zijn vooral interessant voor de mensen die dit spel bij hun Bayonetta 2-exemplaar geleverd krijgen. In Europa zal je het eerste Bayonetta-spel namelijk op drie manieren kunnen krijgen. Je kan Bayonetta en Bayonetta 2 downloaden of je kan alleen Bayonetta 2 kopen of je koopt een pakket met 2 discs in een hoesje. Dus voor elk wat wils.

Hieronder kan je de screenshots bekijken van beide games.

Kan jij nog wachten op Bayonetta 2?