Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo 64 games waarschijnlijk naar Wii U

Sinds vorig jaar is het mogelijk gemaakt om op de Wii U Virtual Console spellen te downloaden. Eerst alleen NES en SNES games, maar later kwam daar ook GBA bij en zagen we laatst de eerste DS Virtual Console titel voorbij komen. Nu lijkt het erop dat games van de Nintendo 64 er ook aankomen.

Nintendo 64Sinds vorig jaar is het mogelijk gemaakt om op de Wii U Virtual Console spellen te downloaden. Eerst alleen NES en SNES games, maar later kwam daar ook GBA bij en zagen we laatst de eerste DS Virtual Console titel voorbij komen. Nu lijkt het erop dat games van de Nintendo 64 er ook aankomen. Nintendo heeft namelijk op hun eigen site het volgende staan:

“Tip: Check back regularly for the latest releases, including the future addition of titles from the Game Boy Advance and Nintendo 64systems.”

Deze tekst staat er al een tijdje en het feit dat het dus nog niet weggehaald is kan er dus op wijzen dat we binnenkort Nintendo 64 spellen op onze Wii U kunnen spelen.

Welke Nintendo 64 klassiekers zou jij op de Wii U nog eens willen beleven?