Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Geen Microtransacties in Sonic Boom

SEGA heeft bevestigd dat er geen microtransacties in de aankomende Wii U- en 3DS titel Sonic Boom zullen zitten. Ofwel er zal geen extra content komen waar je voor moet betalen. Of er wel gratis aanvullende content voor de games komt dat kon SEGA

Sonic BoomSEGA heeft bevestigd dat er geen microtransacties in de aankomende Wii U- en 3DS titel Sonic Boom zullen zitten. Ofwel er zal geen extra content komen waar je voor moet betalen. Of er wel gratis aanvullende content voor de games komt dat kon SEGA nog niet zeggen. Dit heeft SEGA in een interview laten weten.

Sonic Boom staat op de planning om in november uit te komen op zowel de Wii U als de Nintendo 3DS. De game wordt exclusief ontwikkeld voor Nintendo platforms. De Wii U versie zal  Sonic Boom: Rise of Lyric gaan heten en de 3DS versie Sonic Boom: Shattered Crystal. Beide games behoren bij de gelijknamige TV serie. De games worden ontwikkeld door Big Red Button welke voor het eerste aan Sonic titels werkt. Tot nu toe ontwikkelde Sonic Team deze spellen altijd.