Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Heldensjaal uit Hyrule Warriors in beeld

Onlangs is de heldensjaal uit de Treasure Box Editie van Hyrule Warriors in beeld verschenen. Op een afbeelding kan je deze heldensjaal nu bewonderen. De heldensjaal werd door Zelda Musou gedeeld op twitter. Wil jij deze sjaal hebben?

hyrule_warriors-656x812Onlangs is de heldensjaal uit de Treasure Box Editie van Hyrule Warriors in beeld verschenen.

De release van Hyrule Warriors laat nog even op zich wachten, maar ondertussen worden we toch weer lekker gemaakt met wat extra nieuws met betrekking van deze Wii U-titel. Zo weten wij jullie vandaag een afbeelding te tonen van de lang verwachte heldensjaal die wordt aangeboden in de Treasure Box Editie van Hyrule Warrior. De afbeelding werd gedeeld op Twitter door Zelda Musou en is hieronder te bezichtigen.

De Treasure Box Editie is één van de edities waarin deze game in Japan wordt aangeboden. Eerder werd al bekend gemaakt dat Hyrule Warriors in Japan twee edities zou kennen. Het ging hier om een premium editie en een Treasure Box Editie. De heldensjaal zit alleen in de Treasure Box Editie, niet in de Premium Editie.

19 september verschijnt Hyrule Warriors in onze winkels. Vooralsnog is niet bekend of de Premium Editie en Treasure Box Editie, met daarin dus deze heldensjaal, ook naar Europa zullen komen.

Wil jij deze heldensjaal ook zelf om je nek kunnen hangen?

The Legend of Zelda Scarf Hyrule Warriors Daily Nintendo