Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mededeling: Daily Nintendo krijgt een nieuw forum!

Beste bezoekers van Daily Nintendo! Al een tijdje zijn wij bezig met het aanmaken van een nieuw forum voor Daily Nintendo. Nu zijn wij hier nog niet geheel klaar mee, maar toch willen wij jullie alvast op de hoogte stellen van dit nieuwe discussieplatform.

dnoAls je dit bekijkt, dan heb je gezien dat er een nieuw forum op komst is dat binnenkort voor iedereen toegankelijk word.

Beste bezoekers van Daily Nintendo! Al een tijdje zijn wij bezig met het aanmaken van een nieuw forum voor Daily Nintendo. Nu zijn wij hier nog niet geheel klaar mee, maar toch willen wij jullie alvast op de hoogte stellen van dit nieuwe discussieplatform dat we binnenkort voor alle bezoekers van Daily Nintendo in zijn geheel toegankelijk willen maken.

Maar ondertussen: daar dit nieuwe discussieplatform nog in ontwikkeling is, moet het ook getest worden. Momenteel ondergaat het forum dan ook een heleboel tests en moeten er eerst nog enkele dingen worden veranderd. Wanneer het systeem achter het forum geheel geïnstalleerd en ingesteld is, en alles weer wat beter werkt, zullen we het beter toegankelijk maken via de homepage, en het oude forum met deze vervangen.

Rest ons niet meer om jullie alvast veel plezier toe te wensen!

Heb jij al zin om te discussiëren op het nieuwe DN Forum?