Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

E3: Mario VS Donkey Kong in beeld

De nieuwste Mario vs Donkey Kong heeft zijn weg naar de Wii U gevonden met deze kleurrijke game uit de puzzelserie. Het spel maakt goed gebruik van het touchscreen op de Gamepad controller en heeft een puzzel-creation mode toegevoegd.

WiiU_MariovsDonkeyKong_illu01_E3

Mini Toys, Maximum Fun

De nieuwste Mario vs Donkey Kong  heeft zijn weg naar de Wii U gevonden met deze kleurrijke game uit de puzzelserie. Het spel maakt goed gebruik van het touchscreen op de Gamepad controller en heeft een puzzel-creation mode toegevoegd.

Terwijl we zien hoe men in de Treehouse-aflevering moeilijk doet over levels die er op het eerste gezicht al overduidelijk makkelijk uitzien, is het toch nog eventjes lachen om al die reacties tussendoor. Ondertussen krijgen we weer veel beeldmateriaal te zien. Zo kunnen we onder andere zien hoe de grotere maps werken. Sommige maps zijn te groot zijn om op één scherm te kunnen tonen. Je kunt dan op de GamePad delen van de map bekijken, terwijl je het gehele overzicht kunt bewaren op de televisie.

WiiU_MariovsDonkeyKong_bkgd01_E3WiiU_MariovsDonkeyKong_char01_E3Features

Help Minis (speelgoed versies van Nintendo characters) om hun doel te bereiken door gebruik te maken van het touchscreen op de Wii U Gamepad controller om vijanden te misleiden en het speelveld te veranderen zodat de Minis van ricchting kunnen veranderen.

Maak gebruik van je reflexen om meer dan tachtig uitdagende puzzels  te voltooien.

Creëer puzzels met de geraffineerde level creation mode. Deze levels kun je delen met andere mensen in de WiiU_MariovsDonkeyKong_char02_E3MiiVerse community, zodat iedereen kan zien wie de meest creatieve en uitdagende puzzels heeft gefabriceerd.

Spelers kunnen sterren verdienen om nieuwe level-creation tools te unlocken, of om andere spelers tips te geven om hen aan te moedigen nog meer levels te creëren. Het is een leuke manier om jouw level creator te herkennen en te promoten. Mario vs Donkey Kong (werktitel) speel je alleen en zal in 2015 worden uitgebracht. Om je een eerste indruk van de game te geven kun je hieronder de demo bekijken dat in het Treehouse werd gespeeld.